Médiatár

Sütő György különleges technikával festő tapolcai alkotó neve jól ismert városunkban, és ma már az ország több pontján is. Csoportos és egyéni kiállítások sokasága áll a háta mögött, sőt nemzetközi pályázatokon is elismerték már képeinek magas művészi értékét. Az elmúlt héten Veszprémben, az Agóra Kulturális Központban nyílt kiállítása.

Forrás: Tapolcai Média/Veszprém TV

t’ARS Keresztény Képzőművészeti Műhely Sodrásban című közös kiállítása a Keszthelyi Televízió Szignatúra című Kultúrális Magazinjában.

“70 évvel ezelőtt szerzett olimpiai aranyérmet kalapácsvetésben Csermák József.
Az ünnepi események a Tapolca Vívóklub vívótermében kezdődtek. Sütő György, a Tapolca Városi Képzőművészkör tagja festményeken örökítette meg a tapolcai vívóolimpikonokat, Szalay Gyöngyit, Boczkó Gábort, Rédli Andrást és Siklósi Gergelyt.”/Forrás:Tapolcai Média/

Belső utazás
Forrás: Tapolcai Média
Belső utazás című kiállítás megnyitó
Forrás: Veszprém megyei Napló
Belső utazás című önálló kiállítás

Sütő György festménye is szerepel az Egy igaz ember 2.0 című “vándorkiállítás” alkotásai között. Megnyitó: 2022. május 1. 11 óra Aki májusban Budapesten jár, menjen el a Központi Szemináriumba és nézze meg az alkotásokat, melyek megtekinthetők munkaidőben május 31-ig. Kiállító Művészek:Fecske Orsolya, Fircák Irén, Forintosné Rácz Sára, Helmeczi Tímea, Kabay Tilda, Kőrösi-Tóth Gábor, Kron Zsuzsanna, László Emőke, Lobmayer Benedek, Magyar Krisztina, Magyar Márta Zsófia, Molnár Péter, Nagy Anna, Németh M. Anna, Palásti Erzsébet, Pállay József, Rab-Kováts Éva, Simon András, Sütő György, Tremmel Hudik Katalin

Árnyék mögött fény ragyog
Forrás: Zóna TV

“Ki számomra Szent József?” című pályázatra készült alkotásokból nyílik kiállítás, az invitáló interjúban a festményemet (3:30) emeli ki Magyar Krisztina, amit ezúton is köszönök!

/Forrás:EWTN TV/

Sütő György helyi festőművész nagyon szép felajánlást tett a vívóklubnak. Az általa alkalmazott air brush technikával elkészít egy-egy nagyméretű portréképet Szalay Gyöngyiről, Boczkó Gáborról, Rédli Andrásról és Siklósi Gergelyről. Ezek a képek fogják díszíteni a terem falát és motiválni az itt edzőket. Két kép már készen van, amint mindegyik elkészül, egy kis házi ünnepség keretében kerülnek majd fel a falakra. /hg/”

http://www.tapolcaimedia.hu/2021/09/atadtak-a-megujult-vivotermet/

Végre újra együtt! Carpe Diem-avagy: élj a mának-, alkoss a jövőnek kiállítás

https://www.tapolcaimedia.hu/2021/07/megnyitottak-kozos-nyari-kiallitasukat-a-tapolcai-amator-kepzomuveszek/

A hit gyümölcse a szeretet

Teréz Anya Szociális Integrált Intézmény Hévíz

/Forrás: Hévízi Televízió/

Teréz anya festmények átadása

2021. Június 30. HÉVÍZ

Teréz Anya Szociális Integrált Intézmény

2020. 10. 21. TapolcaTeremtve birtokolni című kiállítás

Sütő György tapolcai alkotó képeiből nyílt kiállítás a Tamási Áron Művelődési Központban. A Teremtve birtokolni címmel rendezett tárlaton az alkotóval sétáltunk végig.Tartsanak velünk!

/Forrás: Tapolcai Média/

2019. április 10.

KépMás – Másképp / önálló kiállítás/ – Vörösmarty Mihály Művelődési Központ – BONYHÁD

KépMás – Másképp / önálló kiállítás/ – Vörösmarty Mihály Művelődési Központ – BONYHÁD/Forrás:Tolnatáj Televízió/